2011. április 8., péntek

Forradalmi Linetec rendszer


A tapasztalatok alapján éjszaka nehéz megbecsülni hogy milyen távolságban halad az autós előtt a kerékpáros. Ráadásul sok kerékpáros hátsó lámpa viszonylag szűk szögben látható csak. Ezeken a problémákon segít a Busch&Müller cég forradalmi újítása a Linetec rendszer.
Lényege, hogy a cég lámpáiban található rendkívül erős fénydióda egy olyan speciálisan kialakított lencserendszeren keresztül adja ki a fényét, mely hátulról nem csupán fényesedő pontként látszik, hanem a csökkenő távolság függvényében egyre fokozódó szélességben világító piros fénycsíkként jelenik meg az autós számára. Így már sokkal könnyebb megbecsülni a távolságot, ezáltal jelentősen javul a kerékpáros biztonsága.
Az sem megvetendő, hogy a láthatóság 320 fokos, azaz szinte csak elölről nem látszik a hátsó lámpa fénye!
Talán mondanom sem kell, de ahogy sok egyéb kiváló kerékpáros terméket, úgy a Busch & Müller lámpákat is az Annyira Más Bringabolt forgalmazza Magyarországon!

2 megjegyzés:

Zéta írta...

Ez egy rendkívül hasznos kiegészítő lesz sok bringás számára.
Szeretnék érdeklődni, hogy várhatóan mikorra készül el az új honlap, mert az újabb termékek, amelyekről tudomásom van, például a fent említett lámpa, de említhetném még a Rekusit szivacsot, vagy az új sajátgyártmányú táskákat is, nem találhatóak meg sehol az bolt honlapján.

Murla írta...

A honlapra vonatkozóan már nem merek ígérni semmit. Sajnos március elejére (a téli nyugodtabb időszakban) nem sikerült befejezni, azóta pedig szinte semmi időm sincs vele foglalkozni, így pedig nagyon lassan halad az ügy. Elvileg a honlap készen van (bár részben még tesztelés is folyik), viszont fel kell tölteni adatokkal, és ez a sok idő.