2011. március 14., hétfő

Video a márciusi túránkról

Az év első Ambringa-túrájáról készítettem életem első video-clipjét. Kicsit hosszú lett, van pár egyéb hibája is, de talán visszaad valamit a túrából. Ha más nem is, de talán a résztvevők végignézik...

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia !
Valamit ki kellene találni a fixebb kamera állásra, mert ez így nagyon félelmetes.Az én tenyerem is izzadt, pedig ültem már ilyen bringán.;)
Üdv, stoki

Murla írta...

A kamera a sisakomra volt rögzítve. Rázkódás vagy mi a gond vele? Tényleg félelmetesnek tűnik?

Unknown írta...

Sziasztok!

Szerintem teljesen jól sikerült a felvétel, tökéletesen visszaadja azt az érzést, amit a fekvőkerékpár nyújt! "Csak egy" próba alkalmával nem lehet véleményt alkotni ezekről a bringákról, hosszú távon is meg kell "kóstolni" őket, rá kell kapni az ízükre! Én nem félelmetesnek mondanám, hanem inkább Annyira Másnak! ;) ...a függőség tekintetében kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! :)

Névtelen írta...

Talán a rázkódás a magasban lévő kamera és a furcsa szűkített (lehet, hogy ez így jó) objektív okozza számomra ezt.
Pl. ez a felvétel lényegesen kevésbé ijesztő :
(http://www.youtube.com/watch?v=GJb2IKDYTvw)
, pedig itt a kolléga jobban tolja neki. Ahogy megfigyeltem ez a tag a kormányra rögzítette kameráját és számomra inkább ez adja vissza úgy, ahogyan pár kilométer ;) megtétele után én is érzem.
Aztán lehet, hogy az én készülékemben van a hiba.
Üdv,stoki

Murla írta...

Gondolkodtam én is a kormányra rögzítésről, de akkor mindig csak előre tudok filmezni, oldalra, illetve hátrafelé nem. Ha viszont a sisakon van, akkor sokkal szabadabb az irányzék. Persze lehet, hogy pont emiatt zavaróbb. Esetleg majd teszek a kormányra is tartót, és cserélgetem.

Nadam írta...

Sziasztok!

A kamera stabilitása szerintem több, mint jó. Én arra lennék kíváncsi, hogy a végén, az autóúton mennyivel tekertél kb., és mennyi volt a többiek túratempója, mert igen nagy volt a különbség!! Jó lehetett!

Murla írta...

Sajnos nem tudom megmondani, mert elfelejtettem felrakni a Garminomat, úgyhogy csak saccolni tudnám, az meg nem sokat jelent. Majd legközelebb erre is figyelek!

Zsizsi írta...

Nagyon jó lett a felvétel, nyugi! Az hogy hol van a kamera, ízlések és pofonok, az ilyen és a hasonló stílusú felvételekért úgy sem osztanak Oscart.
ps.: ja, és megnézte egy "nem résztvevő" is! :-))