2010. november 23., kedd

Szavazás és egy kérdés

Többen is rákérdeztek a saját szivacsra vonatkozó bejegyzést követően, hogy mi lett a névválasztással. Mindenkit szeretnék megnyugtatni, nem maradt le semmiről, mindennek eljön az ideje még nálunk is...:)
Ahogy előre jeleztük, ezennel szavazásra bocsájtjuk a kérdést. Az alábbi linken egy 2 kérdésből álló kérdőívet raktunk össze, melyet gyorsan meg lehet válaszolni. Tehát amiben most segítséget szeretnénk kérni Tőled, ki most ezt olvasod:

1, A közeljövőben piacra kerülő saját gyártású rekus szivacsunk nevének eldöntésében
Sok javaslatot kaptunk legutóbbi felhívásunkra a saját szivacsunk nevére vonatkozóan. Ezek közül kiválasztottuk a legjobb 20-at, melyeket most közszemlére tennénk. Kérnénk mindenkit, hogy szavazzon a számára leginkább tetszőre.

2, A reku legfőbb pozitívumának megtalálásában
A készülő új weboldalunk "Rekusok mondták" gyűjteményébe várjuk azon rövid véleményeket, hogy ki mit szeret leginkább a fekvőkerékpárban, mi az, amit nyújt a számára? Nem hosszú magyarázatot vagy felsorolást várunk, mindössze egy rövid, egy mondatos összefoglalást. Persze ha többre sikerül, az sem baj, csak tükrözze a lényeget és érthető legyen azok számára is, akik nem használtak még sose fekvőkerékpárt. Végülis számukra szeretnénk megjeleníteni azt, hogy miért is lenne érdemes a fekvősök táborába lépniük.

A fenti két kérdésre várjuk tehát a személyes válaszokat ezen a linken november 30-ig bezárólag. A válaszok alapján december 1-én fogjuk kihirdetni a győztes szivacsnevet.
Segítségeteket ezúton is köszönöm előre is!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Melyik név nyert igen kíváncsi vagyok ?