2010. február 23., kedd

Bringaexpo beharangozó


Március 4 és 7 között kerül megrendezésre idén a legnagyobb hazai kerékpáros kiállítás, a Bringaexpo. Ráadásul idén a Hungexpo Budapest Vásárcsarnokban, a korábbinál nagyobb területen, összesen 6500 négyzetméteren, önálló pavilonban. Természetesen mi is kinn leszünk a B pavilon F2 standján.
Készülünk pár meglepetéssel mi is, de a szervezők is: a Bringaexpo egyik különleges érdekessége lesz, hogy egy nemzetközi roadshow keretein belül, Németországból érkezik egy mobil tesztpálya a helyszínre, így fedett körülmények között, mintegy 400 négyzetméteren elektromos kerékpárokat lehet a teljes nyitvatartási idő alatt díjmentesen kipróbálni, mind a négy napon. Mi is ott leszünk pár pedelec bringánkkal, sőt talán még rekut is sikerül bejuttatnunk...
A kerékpárral érkezők számára a Vásárközpont 1-es számú bejárata mellett nagy méretű, ingyenes és őrzött kerékpártároló épül.
A kiállítás nyitva március 4-7-ig 10-18 óra között. (Az első nap, azaz 4-e szakmai nap.)

A Bringaexpoval egyidőben lesz az Utazás Kiállítás, a Boat-Show, a Golf és a Karat Expo is, melyek mindegyikét ugyanazzal a jeggyel lehet meglátogatni.

További információk: www.bringaexpo.eu

Mindenkit szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések: