2010. február 19., péntek

Ambringa naptár a neten

Tavaly többen kérték, hogy hamarabb hirdessük meg a különböző rendezvényeinket, hogy több idejük legyen úgy szervezni a programjaikat, hogy el tudjanak jönni. Tulajdonképpen azért húztuk az időt az utolsó pillanatig egy-egy esemény időpontjának rögzítésére vonatkozóan, mert az időjárás előrejelzéseket figyelembe véve próbáltuk a megfelelő napot megtalálni. Ez érdekes módon tavaly viszont egyáltalán nem vált be, hiszen több alkalommal is eláztunk. Ezen tapasztalatok miatt és a jelzett igények hatására elhatároztuk hát, hogy jó előre kijelöljük a túráink időpontjait.
A döntést tett követte és megszületett a lista. Már csak egy megfelelő eszköz hiányzott a nyilvános közlésre, végül a Google Calendar-t választottam erre a célra. Nyitottam egy nyilvános naptárat, melyet rendkívül kreatív módon :) "Ambringa naptár"-nak neveztem el, majd felvettem benne azokat az eseményeket, rendezvényeket, melyeket már most látunk. Benne vannak a túrákon kívül azok a kiállítások, melyeken meg fogunk jelenni, illetve azok a versenyek is, melyeken részt szeretnénk venni. Az események pontos tartalmi része ugyan még nincs felrögzítve, de tájékozódásra már most alkalmas a naptár. Később folyamatosan karban fogjuk tartani, így rákattintva mindig az aktuális állapotot fogja mutatni. Íme hát a 2010-es naptárunk jelenlegi állapota:

Senki ne ijedjen meg tőle elsőre, csak a jelenlegi landoló oldal, a február üres, de a bal felső sarokban található nyilakkal lehet ugrálni a hónapok között..

Nincsenek megjegyzések: