2009. október 9., péntek

Használt rekuk komoly kedvezménnyel

Jó hírrel szolgálhatok azok számára, akik szeretnének kedvező áron hozzájutni gyári rekumbenshez. A szezon végéhez közeledve több príma ajánlatunk is van a számukra, melyekkel akár 140.000 és 200.000,- Ft közötti összeget is megtakaríthatnak most!
Nézzük akkor a felkínált lehetőségeket:

Steintrikes RoadShark tadpole trike
A tesztgépünket most a rajta lévő extrákkal együtt 640.000,-Ft helyett 440.000,- Ft-ért, azaz 200.000!!! forint kedvezménnyel áruljuk! A gép keveset futott, megkímélt állapotban van, bordó vázas, modellfrissítés miatt válnánk csak meg tőle.

Steintrikes Nomad Sport tadpole trike
Ez a hátsó telós trike modell szintén tesztgépként szolgál jelenleg is nálunk, most 690eFt helyett 490eFt-ért megvásárolható. Talán úgy könnyű ráismerni, hogy ebbe van beszerelve jelenleg a Bionx elektromos meghajtás, mely viszont a jelzett árban nincs benne! Ami még fontos lehet, hogy a képen nem a mi narancs színű tesztpéldányunk látható (egyébként egyik képen sem), de kérhető a fotón látható kompozit üléssel, vagy a jelenleg rajta lévő hálós üléssel is.Sorkizárás
Challenge Ventus
A hollandok egyetlen 20/26-os kerekű, össztelós rekumbense gyönyörű darab. Szinte teljesen új, mivel közvetlenül a megvétele után a tulajdonosa rájött, hogy nem szeretne fekvőjével egyensúlyozni, így pár km megtétele után lecserélte egy trike-ra. Hát ilyen az, mikor valaki úgy vesz rekut, hogy előtte nem próbálja ki... Mentségére szóljon, hogy külföldi, messziről kellett volna eljönnie, amit meg szeretett volna spórolni. Na mindegy, ez mindenesetre jó lehetőség másnak, hogy spóroljon 150eFt-ot és most 550eFt-ért megvehesse ezt a kényelmes, univerzálisan használható, kék vázú, sok extrával felszerelt fekvőbringát.

Challenge Fujin
Ennek a lowracernek a merev verzióját szoktam használni versenyeken, és gyakran még túrázáskor is. A Fujinommal voltam például mind a Tour de Pelso-n, mind a Race Across Hungary-n. A kedvezményes darab persze nem az én példányom, ebben ráadásként még hátsó teló is van, így sem a kényelemre, sem a gyorsaságra nem lehet panasza a jövendő tulajdonosának! Sok extrával felszerelten, gyémántpiros színű vázzal, most 620eFt helyett 480eFt-ért elvihető, ami hihetetlenül jó ár egy ilyen fantasztikus és gyönyörű versenyrekuért.

A fenti ajánlatok egyedi darabokra vonatkoznak, így egyszeri lehetőségként tudjuk őket csak felajánlani. Érdeklődni a bolt telefonszámán lehet: 26/343-353. Félrerakni nem tudjuk senkinek, csak minimum 25%-os foglaló átutalása/kifizetése esetén. Aki a leggyorsabb és elsőként lefoglalja/kifizeti, azé lesz, érdemes hát sietni!

Nincsenek megjegyzések: