2009. október 28., szerda

Fontos felmérés

Szeretnénk megtudni vevőink véleményét valamint ötleteit arra vonatkozóan, hogy minek örülnének a leginkább, milyen irányba fejleszük magunkat és szolgáltatásainkat.
Viszonylag régen végeztünk utoljára széleskörű felmérést vevőink között, de az akkor kapott rendkívül hasznos információk nagyon sokban segítettek minket továbbfejleszteni szolgáltatásainkat.

Fontos számunkra, hogy a jelenlegi helyzetre vonatkozóan újra pontosabban megismerjük vevőink véleményét, hiszen csak ezek alapján tudunk a jövőben a kívánt irányba fejlődni.

Hogy mire vagyunk kíváncsiak?
Szeretnénk egyrészt megtudni, hogy hol és miben kellene fejlődnünk, másrészt azt is nagyon fontos lenne látnunk, hogy a felmerült ötleteink közül melyek tartanak a leginkább számot érdeklődésre és melyek nem. Biztosak vagyunk benne, hogy az általunk felsoroltak nem fednek le minden lehetséges jó irányt, ezért izgatottan várunk egyéb javaslatokat is!
Mindehhez összeállítottunk egy rövid, összesen 9 kérdésből álló kérdőívet, mely erre a linkre kattintva érhető el. Fontos tudni, hogy a minél őszintébb és kritikusabb válaszok reményében a kérdőív anonim, tehát nem fogjuk látni, hogy melyik válasz kitől érkezett.

Segítségüket előre is köszönjük, igyekszünk szolgáltatásaink javításával, bővítésével meghálálni!

FIGYELEM:
A felmérést november elején lezártuk, így most már a kérdőív nem érhető el. Köszönjük a segítséget mindazoknak, akik megtiszteltek bennünket válaszaikkal!

Nincsenek megjegyzések: