2008. december 12., péntek

Ünnepi nyitvatartás


Az ünnepi vásárlások megkönnyítése érdekében december 8 és 23-a között minden nap nyitva vagyunk 10 és 18 óra között. Karácsonytól viszont zárva leszünk, nyitás csak 2009.01.05-én.

Idén először meghosszabbított nyitvatartással állunk vevőink rendelkezésére. Mind a most következő ezüsthétvégén, mind a karácsony előtti utolsó hétvégén nyitva tarunk 10 és 18 óra között.(Ünnepi nyitvatartásunk és elérhetőségünkról információ az alábbi linken)

Egyben a karácsonyi akciónk iránt érdeklődők figyelmét külön fel szeretnénk hívni arra, hogy a héten már több akciós modell is gazdára talált. Érdemes igyekezni, ha valaki nem akar lemaradni erről a különleges lehetőségről. Bővebb információ az alábbi linken olvasható

December 24-től viszont zárva tartunk egészen január 4-ig, így a bolt csak 2009.01.05-én fog kinyitni.

Egyben megragadnánk az alkalmat, hogy megköszönjük minden kedves vásárlónknak, valamint partnereinknek az idei sikeres évet. Köszönjük a vásárlásokat, a bíztatást, a lelkesítést, a hasznos tanácsokat és minden segítséget, melyet kaptunk. Örülünk neki, hogy a rekusok tábora egyre gyorsuló ütemben növekszik, napról napra többen ismerik fel ezen fantasztikus járgányok előnyeit. Bízunk benne, hogy jövőre ez a folyamat nem fog lelassulni, ennek érdekében számtalan új elképzelésünk van, melyeket jövőre szeretnénk bevezetni, megvalósítani, reméljük az érintettek teljes megelégedésére. Végezetül szeretnénk kifejezni jókívánságainkat:

MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNKNAK SZERETETTEL TELJES KARÁCSONYT és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Nincsenek megjegyzések: