2011. november 8., kedd

Magyar lesz a Gocycle!Örömmel jelentem, hogy a Gocycle G2-es modelljét Magyarországon fogják gyártani a Flextronics gyárában!

A jövő év tavaszán megjelenő új modell egyedülálló újdonságokkal büszkélkedhet. Most már nem csak elektromos rásegítést tartalmaz, hanem elektromos váltóval és nyomatékérzékelővel is felszerelik. Új, könnyebb, mégis hosszabb távra elegendő kapacitással bíró lithium aksival jön ki, melynek töltöttségéről a kormányba integrált futurisztikus visszajelző ad információt.
A már eddig is a legmodernebb technológiákat tartalmazó, magnézium vázas, kicsire összecsomagolható, Eurobike díjas kerékpár rendkívül sikeres volt eddig is, és várhatóan az új modell sem fogja kevésbé rabul ejteni a szíveket. Ez a pedelec bringa ugyanis a szépséget, a harmóniát és a technikai tudást ötvözi egybe úgy, hogy akár laikus valaki, akár a legnagyobb bringás szaktekintély, egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni mellette!
Azt talán mondani sem kell, hogy a Gocycle G2 is kapható lesz nálunk. Aki esetleg az ár miatt maradna az első szériánál, annak sietni kell, mert erősen kifogyóban vagyunk, és már nem gyártanak belőle!
További információk a Gocycle weboldalán illetve a hirado.hu-n.

Nincsenek megjegyzések: