2011. január 28., péntek

ICE újdonságok

Az angol ICE beharangozta idei újdonságait. A tavaly megújult tadpole sorozatuk tovább finomodott, sőt a kedvencem, a Vortex még inkább a "vágyott" kategóriába került, mivel most már akár össztelós változatban is kapható lesz ez a rendkívül gyors, stabil és gyönyörű modell.
A hálós ülésükön is fejlesztettek, egyrészt zsebbel látták el, másrészt a kialakításán is változtattak a még nagyobb kényelem és oldaltartás céljából a legmodernebb anyagok felhasználásával.
Bővebb magyarázat helyett íme három videó a három alapmodellről:

Adventure (a túrázóknak)



Sprint (a gyors és kényelmes trike-ra vágyóknak)




Vortex (a száguldozóknak)


Tavaly a Vortex nyűgözött le a legjobban, mivel hihetetlen finoman suhant, kanyarban eszméletlenül stabil volt. Még agresszív, gyors kanyarvételkor sem mutatott bizonytalanságot, pedig próbálgattam egy ideig megbillenteni. (Egyébként a Sprint is megdöbbentően jól vizsgázott ebben, pedig magasabb kialakítású.)
Ráadásul most már többféle burkolattal is elláthatóak az ICE új modelljei, így könnyen velomobillá alakíthatóak például az ilyen latyakos és hideg napokra, mint ami mostanában van.
Hát nem ideális? Egyszer még lesz ilyenem...

2 megjegyzés:

Zsizsi írta...

Éppen szokom a gondolatot, hogy beújítok egy újabb AZUB gépet, erre tessék! Trike-ok, és milyen nagyon gusztusosak. Megnézve a honlapjukat, hááát, most megin a bizonytalanságba lettem taszítva...trike vagy kétkerekű, trike vagy kétkerekű...:-)

Murla írta...

Az esetetben most a trike, hiszen kétkerekűd már van, így nem kellene választani a kettő közül...