2009. augusztus 18., kedd

Ambringa túra augusztus 29-én

A nyári szabadságok miatt elég régen volt az utolsó szervezett túránk, így az utóbbi hetekben már sorra kaptam az érdeklődő leveleket. Örömmel adom hírül, hogy a kérdés végre eldőlt, így augusztus 29-én "nyár búcsúztató" túrára invitáljuk a rekuzni vágyókat.
Szokás szerint 14:30-kor indulunk a bolt zárását követően az Annyira Más Bringaboltból, és ugyanide érkezünk vissza legkésőbb 19 órára. Közben lesz alkalom tapasztalatcserére, pihenéssel egybekötött evésre-ivásra. Az érdeklődők jöhetnek saját kerékpárral is, de aki ki szeretne próbálni fekvőkerékpárt, annak tudunk bérbe adni sokfélét. Egy ilyen túra jó lehetőség arra, hogy hosszabb távon kipróbálhassa valaki, hogy milyen is lehet rekuval túrázni, illetve letesztelheti a kinézett modellt. A bérleti díjak és a bérelhető fekvők ezen a linken tekinthetők meg. Felhívom a figyelmet arra is, hogy aki a túrát követő 14 napon belül vásárol nálunk egy fekvőkerékpárt, annak a bérleti díj 100%-ban beleszámítódik a vételárba, részére tehát ingyenessé válik a bérlés.
Bérlésre jelentkezni a 26/ 343-353-as telefonszámon, vagy az info@ambringa.hu-ra elküldött e-mail-lel lehet a kívánt modell megjelölésével. Kérünk mindenkit, aki bérelni szeretne, hogy jelentkezéskor adja meg egyrészt az elérhetőségét a foglalása visszaigazolhatóságáért, másrészt magasságát is a beállítások előkészíthetősége érdekében. Fontos még, hogy a túra napján legkésőbb 12:30-ig érkezzen meg a boltba, hogy a beállításokra, valamint a begyakorlásra legyen elég idő, illetve hogy a tervezett időben el tudjunk indulni.
Viszlát augusztus 29-én, szombaton egy kellemes rekus túrán!

Nincsenek megjegyzések: