2009. július 4., szombat

HP-Velotechnik Scorpion fs


Régi elmaradásomat pótoltam ma, amikor végre felraktam a honlapunkra a már pár hónapja boltunkba érkezett első össztelós tadpole trike-ot, a Scorpion fs-t. Ezt a modellt még tavaly próbáltam ki először az Eurobike kiállításon Friedrichshafenben, ahol egyben aranyérmet is nyert a szakértő zsűritől.
A Balaton Bike Fest-re mi is kivittük egyébként a múlt héten ezt a műremeket, ahol rengetegen megcsodálták. Nem véletlen, hiszen még a nem szakmabeliek számára is azonnal észrevehető a modell fantasztikus minősége, kényelme. A kiállításon ugyan nem prezentáltuk, de ez a modell ráadásul egy perc alatt összecsukható, így könnyen befér az autónk csomagtartójába.
További információk itt.
Bár a honlapunkra csak ezt az egy HP-Velotechnik modellt tettem fel, bármelyik általuk gyártott rekumbenst meg lehet nálunk rendelni, mivel mi vagyunk a hazai forgalmazójuk. A Scorpion például 3 féle vázzal kérhető, hiszen az össztelós/összecsukható (Scorpion fs) mellett létezik hátsótelós/összecsukható (Scorpion fx) és normál hátsótelós (Scorpion) is. Természetesen gyártanak többféle kétkerekű modellt is, úgymint :
- a városi használatra szánt 20/20-as kerekű közepes tengelytávú Spirit,
- a általános használatú 20/20-as rövid tengelytávú (SWB) GrassHopper,
- a túrázásra optimalizált 20/26-as szintén rövid tengelytávú Streetmachine,
- valamint a sportos 20/26-os Speedmachine.
Mindegyik modell a megszokott német minőségben, jellemzően össztelós konstrukcióban. A honlapjukon bővebb információ olvasható képekkel együtt ide kattintva.

Nincsenek megjegyzések: