2009. január 7., szerda

ICE forgalmazók lettünk


Az új év első meglepetéseként szeretném bejelenteni, hogy bővítettük a beszállítóink körét az angol ICE (Inspired Cycle Engineering) céggel. Róluk annyit mindenféleképp érdemes tudni, hogy nemcsak a legnagyobb európai trike specialistának számítanak, de világviszonylatban is a legnagyobbak és a legjobbak között vannak. Hogy akkor miért nem forgalmaztuk eddig a termékeiket?
A válasz egyszerű. Mikor közel 3 évvel ezelőtt kiválasztottam a potenciálisan legígéretesebbnek érzett cégeket, az angol font még sokkal erősebb volt, így nem voltak versenyképesek ár szempontjából. Mostanra viszont a helyzet jelentősen javult számunkra, így mikor egy vevői megkeresést is kaptunk, megállapodtunk az angolokkal a hazai forgalmazásról. (Ha minden jól megy, a jövő hét elején már meg is érkezik hozzánk az első ICE szállítmány.)


Termékpalettájuk 8 féle tadpole trike-ból és két SWB kétkerekűből áll, bár tavaly már a velomobil frontra is kimerészkedtek a Borealis modellel. Hagyományosan a tadpole-jaik a legkeresettebbek, melyek egy jól áttekinthető rendszerbe tagolhatók. Alapvetően két alapmodell 4 féle verziójából épül fel trike palettájuk:
Q sorozat: alacsonyabb ülésmagasságú, sportosabb kivitelű típusok;
T sorozat: magasabb építésű, valamivel túrázósabb modellsorozat.

Mindkét sorozat 4 kivitelből áll, egy széles nyomtávú 26-os hátsó kerekű, merev vázas (Trice Q26 és Trice T26), illetve egy szintén széles nyomtávú, de lengéscsillapított hátsó villájú, 20"-as kerekű modell (Trice Q és Trice T), valamint mindkettőnek egy-egy keskenyebb nyomtávú verziójából (rendre Trice QNT26 és Trice TNT26, valamint Trice QNT és Trice TNT). A rendszer tehát elég logikus felépítésű, mindenki megtalálhatja a számára, illetve a felhasználási módjának legmegfelelőbb kivitelt.

A rekumbenseik kiváló minőségűek, nagyszerűen kezelhetőek, szép kivitelűek, de ezek mellett az egyik fő különlegességük a könnyű szállíthatóság, mivel könnyen szétszedhetők, illetve kifejezetten kis méretre összecsukhatók, így akár egy Smart csomagtartójába is berakhatóak.



A későbbiekben majd még részletesebben ismertetem a Trice termékeket, persze a legjobb nyilván az lesz, mikor a demodarabot az érdeklődők kipróbálhatják. Nemsokára erre is lesz mód!
Addig is egy kis ízelítő:


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

én már láttam bibibibibibi